دانلود پایان نامه ارشد: مطالعه لرزه خیزی و تحلیل خطر لرزه‌ای (محاسبه PGA) در شهرك صنعتی شهركرد


هدف از انجام این پایان نامه، بررسی وانجام مطالعات لرزه خیزی ولرزه زمینساخت گستره محدوده شهرك صنعتی شهركرد بوده است.
نتایج حاصل ازاین مطالعه شامل شناسایی و معرفی مهمترین چشمه‌های لرزه زا، بررسی بیشینه لرزه خیزی وارائه بیشینه مقادیر پارامترهای جنبش نیرومند زمین درساختگاه شهرك صنعتی شهركرد در مقابل خطر زمینلرزه می‌باشد.
با توجه به اینكه تولید و انتشار امواج ناشی از بروز زمین لرزه از شرایط بسیار پیچیده و غیر قابل پیش بینی برخوردار هستند، تعیین دقیق

 

مقالات و پایان نامه ارشد

 خصوصیات نیروهای دینامیكی امواج میسر نمی‌باشد. بنابراین اجرای صحیح تحلیل خطر زلزله می‌توان سطوح مطمئن طراحی در برابر زمین لرزه را تعیین نماید.

از لحاظ تقسیمات لرزه زمین ساختی بخش عمده‌ای از گستره مورد مطالعه طرح (شعاع 200 كیلومتری پیرامون (شهرك صنعتی شهركرد) طبق تقسیم بندی زمین ساختی ایرانت كه توسط كمیته ملی سدهای بزرگ ایران(IRCOLD, 1375) صورت گرفته، محدوده زیادی از آن در واحد زمین ساختی زاگرس قرارگرفته است.
برای برآورد پارامترهای لرزه خیزی از روش گوتنبرگ – ریشتر و همچنین روش برازش مقادیر نهایی استفاده شده است. ولی با توجه به كمبودهای داده‌های مناسب لرزه خیزی و دقت كم اطلاعات موجود و نیز عدم قطعیت در بزرگا در زمانه‌ای مختلف از روش KIJKO(2000) استفاده شده است. بررسی زمین لرزه‌های رویداده درگستره طرح نشان دهنده سطح بالای لرزه خیزی می‌باشد و در دوره‌های تاریخی و قرن بیستم رخداد زمین لرزه‌هایی با بزرگای پیرامون 6 و حتی بیشتر امری عادی جلوه می‌كند. وجود گسلهای بزرگ و اصلی و در عین حال فعال در گستره طرح نیز حاكی از فعالیت لرزه‌ی منطقه می‌باشد.
مهمترین پارامتر مورد نظر جنبش نیرومند زمین كه در این مرحله از مطالعات مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیشینه مقادیر شتاب طیف پاسخ می‌باشد. تحلیل خطر زلزله به روشهای احتمالی وتعینی و براساس چشمه‌های خطی لرزه انجام گردید.
جهت تعیین بیشینه شتاب روی سنگ بستر(PGA) از پنج رابطه كاهندگی مختلف زیر:
1-امبرسیز Ambraseys &simpson
2-قدرتی وهمكاران(2007) Ghodrati  et  al
3-كمپل Campbell(1997)
4-سارما و همکاران Sarma(1996)
5-زارع وهمكاران Zare et  al  (1999)
استفاده شده است.
این پنج رابطه با استفاده از روش درخت منطقی (Logic Tree) و به ترتیب باوزن‌های 2/0، 3/0، 15/0 ، 15/0، 20/0با هم تركیب شدند. و نتیجه نهایی حاصل شد. تحلیل احتمالی خطر زلزله برای یك شبه نقاط 7*8 در روی محدوده مورد مطالعه نشان داده شده است.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.