دانلود پایان نامه ارشد : ارایه یک متدولوژی برای مدیریت موجودی با رویکرد یکپارچه سازی سیستمهای اطلاعاتی
ای از قابلیت ردیابی ارائه شده و متعاقباً به تشریح و بیان مسئله و همچنین اهمیت و ضرورت تحقیق پرداخته شده است. در ادامه، سوالات تحقیق، اهداف اساسی تحقیق و نتایج مورد انتظار از اجرای این پژوهش و همچنین قلمرو و ساختار تحقیق شرح داده شده است، این موارد به آشنایی و شناخت موضوع تحقیق کمک میکند.
فصل دوم، ادبیات نظری و پیشینه تحقیق بیان گردیده است. این فصل شامل دو بخش اصلی است؛ مرور ادبیات و پیشینه تحقیق. در بخش اول، مرور ادبیات به تعاریف و رویکردهای مختلف در زمینه برنامهریزی منابع سازمان، مدیریت زنجیره تأمین و قابلیت ردیابی
بعنوان واژگان کلیدی پرداخته شده است. در هر زمینه چندین تعریف از استانداردها و یا محققان مختلف جمع آوری شده است. در زمینة برنامهریزی منابع سازمان یا به اختصار ERP به سیستمها و اجزای تشکیلدهنده، مزایا، مدیریت موجودی و ماژولهای ERP که ردیابی و پیگیری یکی از این ماژولهاست پرداخته شده است. در زمینه مدیریت زنجیره تأمین به تاریخچة مدیریت زنجیره تأمین ، مزایا، مدیریت و فرایندها و عملکردهای اصلی زنجیره تأمین پرداخته شده است. در بخش قابلیت ردیابی، به تعاریف قابلیت ردیابی و انگیزهها، اصول، عناصر ضروری، محرکها، مزایا، یافتههای تجربی زمینههای علمی شناسایی شده و همچنین روشهای تبادل و تقابل اطلاعات، استانداردها و ابزارهای مورد استفاده پرداخته خواهد شد.
در بخش دوم، به مرور پیشینه تحقیقات انجام شده اختصاص دارد.
فصل سوم روششناسی تحقیق است و در آن، در خصوص مدلسازی سیستم قابلیت ردیابی بحث میکنیم. در این فصل ابتدا به بحث در مورد مدلسازی میپردازیم، و ساختار استاتیک مدلسازی و روشهای تبادل و تقابل اطلاعات در سیستم را بیان مینماییم. جزئیات ساختار مدلسازی در صنایع غذایی ذکر خواهد شد و در ادامه مدلهای ارائه شده توسط محققان مختلف را بررسی نموده و مدل انتخابی خود را برمیگزینیم تا توسعة مد نظر را در آن اعمال نماییم.
فصل چهارم، پیادهسازی مدل پیشنهادی است. برای مدلسازی زنجیره تأمین لبنیات در تولید محصول ماست مراحل مدلسازی بهشرح زیر را انجام خواهیم داد.
- تشریح مراحل تولید
- تشریح الزامات
- مدلسازی مفاهیم
- دینامیک بهر
- مدلسازی منطقی
در ادامه این فصل در مورد هزینة پیادهسازی قابلیت ردیابی مطالبی را ارائه خواهیم نمود.
فصل پنجم به نتایج اختصاص دارد. در فصل پنجم، نتایج حاصله از مدلسازی را ارائه میدهیم و سوالات تحقیق را پاسخ میگوئیم و مشکلات این سیستم را تشریح کرده و پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی بیان میداریم.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط نجفی زهرا در 1399/10/26 ساعت 02:11:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |