مصرف رسانه ای و اعتماد اجتماعی (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه مازندران)- قسمت ۱۸

سهیم کردناگر کسی از من در مورد انجام کاری نظر بخواهد، چیزی نمی گویم چون می دانم اگر مسئله ای پیش بیاید همیشه آدم را مقصر می دانند.۷یکی از لذت های زندگیم، سهیم کردن مردم در چیزهایی است که من دارم (وقت، پول، غذا، تجربه ، دانش، …) و آنها به آن نیاز دارند.۸معمولاً از ارائه اطلاعات و دانسته های خود به دیگران، هراسی ندارم.۹حسن ظندر شرایط کنونی بیش تر مردم جامعه ما اساساً صادق و بی غل و غش هستند.۱۰در شرایط کنونی بیش تر مردم جامعه ما دوست ندارند واقعاً برای کمک به دیگران تلاش کنند.

برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت ۴۰y.ir مراجعه نمایید.

۱۱در شرایط کنونی بیش تر مردم جامعه ما همواره به منافع خود فکر
می کنند.۱۲در شرایط کنونی بیش تر مردم جامعه ما اساساً مهربان و خوش طینت هستند.۱۳در شرایط کنونی بیش تر مردم جامعه ما به قول و قرارهای خود پایبند هستند.۱۴

میزان اعتماد اجتماعی با چهارده گویه در قالب مقیاس لیکرت مورد سنجش قرار گرفت. دامنه نمرهدهی به این گویه ها از نمره چهار برای مقوله «کاملاً موافق» تا نمره صفر برای مقوله «کاملاً مخالف» در نوسان بود. البته گویه های شماره یک، سه، چهار، شش، هفت، یازده و دوازده به طور معکوس کدگذاری شدند. دامنه نمره مورد انتظار نمرات این مقیاس از صفر تا پنجاه و شش بود. در نهایت، نمرات حاصل شده به مقیاسی صفر تا صد امتیازی تبدیل شدند و سپس، این مقیاس نیز به مقولات سه گانه «کم»، «متوسط» و «زیاد» تبدیل گردید.
۴-۸-۲-۳- اعتماد نهادی
برای سنجش و اندازه گیری مفهوم اعتماد نهادی و عملیاتی کردن این مفهوم، از مولفه های اعتماد به اصناف و اقشار شامل پرسنل نیروی انتظامی،معلمان، اساتید دانشگاه، بنگاهداران، رانندگان تاکسی، پزشکان، مدیران سازمانهای دولتی، ارتشی ها، روزنامهنگاران، ورزشکاران، روحانیون، نمایندگان مجلس، هنرمندان و پاسداران و مؤلفه اعتماد به سازمان ها شامل شهرداری، دادگاه ها، بانکهای دولتی، بیمارستانها و درمانگاه ها، اداره دارایی، هواپیمایی، آموزش و پرورش، کمیته امداد و صدا و سیما استفاده شد. در کل سنجش این مفهوم با ۲۴ گویه صورت گرفت. تدوین این مقیاس بر مبنای آثار نظری و پژوهش های پیشین از قبیل عباسزاده و دیگران (۱۳۹۰)، هزارجریبی و صفری شالی (۱۳۸۸)، ناطق پور و فیروزآبادی(۱۳۸۴)، شارع پور(۱۳۸۲) و پیمایش ملی ارزشها و نگرش ها (۱۳۸۱)بوده است.
۴-۴- جدول گویه های مربوط به اعتماد نهادی

 تصویر درباره جامعه شناسی و علوم اجتماعی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.